У Росії, 15 серпня, ледве не сталася страшна авіакатастрофа. З'явилася інформація, що літак Airbus A321 авіакомпанії "Уральські авіалінії" здійснив аварійну посадку в районі аеропорту Жуковський після займання двигуна під час зльоту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що літак прямував за маршрутом Жуковський — Сімферополь, до окупованого Криму. Російські ЗМІ повідомляють, що всіх 234 людей, включаючи сім членів екіпажу, було терміново евакуйовано.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що пожежу на літаку погасили. Пасажирів евакуювали по надувним трапам.

Ось що розповів журналістам один з пасажирів Максим:

"Так все в порядку, але постраждалі все ж є. Є переломи. Зараз всі стоять на дорозі, незрозуміло де, скрізь купа машин швидкої допомоги, постраждалим надається перша допомога."

В очікуванні доставки до аеропорту люди обговорюють і захоплюються діями КВС, що зумів посадити борт у полі. А ось офіційна заява прес-служби "Уральських авіаліній". За їх даними, постраждалих немає:

"На рейсі U6178 Жуковський-Сімферополь при вильоті з Жуковського сталося численне попадання птахів у двигуни літака. Літак здійснив вимушену посадку. Пасажири і екіпаж не постраждали".

Також є дані, що 10 людей постраждали під час аварійної посадки в полі літака "Уральських авіаліній". Про це повідомило джерело в екстрених службах. В основному, у людей забої, але трьох довелося відвезти до лікарні: у чоловіка зламана рука, у двох дітей струс мозку.

Нагадаємо, дивний інцидент поставив на вуха Запоріжжя, смерть подивилася в очі: вибухнув прямо в руках.

Як повідомляв Знай.uа у Запоріжжі чоловік влаштував у квартирі склеп, до смерті привів запах: подробиці жахіття.

Знай.uа писав, заліз у вікно і вкрав гаманець: у Запоріжжі орудує щипач-фокусник.