Віталій Кличко

"У завтрашній день не всі можуть дивитися": Кличко відправлять у відставку за лічені години

Мера Києва Віталія Кличка буде відправлено у відставку вже в середу, 14 серпня. Про це повідомляється в telegram-каналі Klymenko Time.

"Поки ж ми спостерігаємо його досить скромну інформкампанію. Наприклад, розгін ось таких постів в Telegram-каналах, де Кличко лякає своїх недругів адвокатом Трампа і своїми нібито високими рейтингами. А киянам розповідає страшилки про "забудовників Зеленського", - пише журналіст.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як подати податкову декларацію, не встаючи з дивана

Українським ФОПам надали можливість створювати і відправляти податкову декларацію через Електронний кабінет. Про це повідомляє прес-служба ДФС в Івано-Франківській області.

Перерахунок пенсій у серпні: українцям розповіли, до чого готуватися

Пенсійний фонд України надіслав фінани з держбюджету на виплату пенсій за серпень місяць. Про це розповіли представники ПФУ. Також Фонд розпочав виплату житлових субсидій за липень.

У Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії

У Зеленського зробили тривожну заяву про вторгнення Росії: "Повномасштабна повітряна операція..."

За інформацією військової розвідки, в 2018 році Путін зосередив на кордоні з Україною, а також на окупованих територіях більш вісімдесяти тисяч військовослужбовців. Це говорить про те, що Росія готується до повномасштабної війни.

Українці готують блокаду для окупантів, Крим огородять особливою зоною: що це значить

В Україні хочуть створити морський режимний район навколо анексованого Росією Криму з метою заборони заходу суден у всі порти півострова. З такою ініціативою боротьби з російською агресією виступила Держгідрографія, яка видає та підтримує офіційні морські навігаційні карти на води України.