Російські журналісти влаштували справжню істерику через фрази українського журналіста Олександра Кушнаря, який запропонував "припинити існування Росії".

Про це стало відомо завдяки повідомленням самого Кушнаря, який прокоментував заяву російського сенатора Володимира Джабарова про можливе повернення окупованого Криму.

Крим

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Крим може повернутися до складу України лише за однієї умови: якщо Росія припинить існувати", – заявив голова комітету Ради Федерації з міжнародних справ Джабар.

При цьому Кушнарь підкреслив, що єдиний шлях повернення захоплених Росією територій – це припинення існування Російської Федерації.

Журналіст підкреслив, що процес розпаду РФ потрібно прискорити.

"Нам всім конче необхідний проект з розчленовування Росії. Не потрібно чекати, поки вибухнуть всі склади з боєприпасами, потонуть всі підводні човни, зваляться всі бомбардувальники, згорять всі ліси і будуть затоплені всі села ... Нам не потрібно робити Росію "вільною", "ліберальною", "цивілізованою". Нам потрібно, щоб вона просто припинила існувати. Не варто витрачати час і сили на завідомо не реалізовуються ідею по перетворенню імперії в республіку", - акцентував Кушнарьов.

Нагадаємо, шанувальник путінської "недогордости" довів українців до істерики: ну хоч хтось ходить.

Як повідомляв Знай.uа Кікабідзе встав щитом за Україну в битві проти Путіна: "На грузинах у нього зламалася палиця".

Знай.uа писав, 5 років у ярмі окупантів: український Донецьк перетворився на пустелю, серце розривається від одного погляду на фото.