На Луганщині військові ЗСУ незаконно продавали зброю, їх зловила на гарячому Служба безпеки України. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Так, троє бійців і їх спільник хотіли продати 12 гранатометів РПГ-22 і РПГ-26, 30 гранат РГД-5 і Ф-1, понад 30 підривників для гранат і близько трьох тисяч патронів біля Сєвєродонецька в Луганській області.

На зазначеній зброї вони планували заробити 50 тисяч гривень. Підозрюваних затримали співробітники СБУ при спробі здійснити операцію.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також службою безпеки задокументовано факт продажу зловмисниками двох гранатометів, 10 гранат, 600 грамів тротилу і близько 2,5 тисяч патронів калібру 7,62 мм.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За фактом злочину порушено кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч. 1 ст. 263 КК України).

Нагадаємо, контррозвідка СБУ викрила вербування українців представниками російських спецслужб.

Як повідомляв портал Знай.uа, оприлюднено імена піхотинців, які загинули в результаті обстрілу окупантів у Павлополі.

Також портал Знай.uа писав, що незаконно ввезений на територію України російський ЗРК С-125 "Печора" передали в користування Міноборони.