У Міноборони зазначили, що раціон військовослужбовців збільшиться з 32 до 396 позицій

У Міністерстві оборони України бажають відмовитися від фірм-аутсорсерів і своїми силами шукати кухарів для забезпечення харчуванням військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомляє прес - служба Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення ЗСУ в Facebook.

"Про головні плюси нової системи харчування в ЗСУ: раціон військовослужбовців буде збільшено з 32 до 396 позицій раціонів, електронний каталог дозволяє самостійно сформувати меню, додані свіжі фрукти, овочі, кава, соки, кисломолочні продукти і кондитерські вироби. На 40% збільшено норму м'яса. ВСУ відмовляється від фірм-аутсорсерів і буде самостійно наймати кухарів", - зазначили в повідомленні.

У Міністерстві оборони нагадали, що з часу 2017-2019 років відбувається введення системи продовольчого забезпечення військ із застосуванням каталогу продуктів харчування у Збройних Силах України.

"У відповідності з широким вибором продуктів командир підрозділу за бажанням підлеглих може урізноманітнити їх раціони, виходячи з певної добової вартості харчування на кожну людину і підрахунку необхідної кількості калорій в залежності від умов виконання завдань військовою частиною", - уточнюється в прес-службі.

За основу нової системи продовольчого забезпечення взяли досвід організації харчування миротворчих контингентів, зокрема армій країн НАТО.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, Кличко показав великий палець Ляшко.


Як повідомляв раніше Знай.uа, під Києвом пропав 10-річний хлопчик.


Також Знай.uа писав про те, що Ольга Фреймут опублікувала нове фото, і шанувальники помітили, як вона схудла.