У Берліні жорстоко вбили 25-річну українську заробітчанку Наталю Михайлюк. Відомо, що злочин стався в четвер, 25 липня. Про це на сторінці у Facebook повідомили колеги загиблої із кінологічного клубу.

Михайлюк поїхала на заробітки, щоб забезпечити своїх батьків і маленьку дочку Анастасію. У столиці Німеччини вона знімала квартиру, де й було знайдено її тіло з множинними ножовими пораненнями.

Відомо, що 25-річна дівчина була родом із м. Заставна Чернівецької області. Її жорстоко порізав німець, в якого жінка винаймала квартиру. Ймовірного вбивцю вже взяли під арешт.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Наталю, ти назавжди залишишся для нас світлим ангелом із чарівною посмішкою та палаючими очима. Настюша завжди матиме підтримку з нашого боку! Доставка тіла відбудеться пізніше", – йдеться в повідомленні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли біда приходить, життя зупиняється, зупиняється і все навколо. Таке показують в фільмах, не в житті. Таке не повинно ставатися в реальному житті. В Берліні, була жорстоко вбита наша подруга та одноклубниця Наталочка Михайлюк. Яка хотіла кращого життя для доньки, батьків, себе та була змушена вирушити на заробітки. Ніякі слова і дії не замінять її для нас. В неї залишилися маленька донечка Настюша, старші батьки і близька людина", - пишуть колеги загиблої.

Нагадаємо, у Києві мати знайшла сина у зашморгу: і ворогу не побажаєш.