ВУкраїні з'явилися у продажу погруддя Володимира Зеленського. Про незвичайну новинку повідомив сайт Українські новини.

Придбати погруддя Зеленського можна на відомому сайті інтернет-аукціонів. Він виконаний з гіпсу, однак ціна за такий матеріал явно завищена: виріб коштує 2 тисячі гривень (близько 4900 рублів).

Масла у вогонь додає той факт, що сам Зеленський раніше заявляв про неприпустимість культу особистості. Він стверджував, що його портрети не будуть висіти у кабінетах чиновників.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Президент - не ікона, він не ідол, президент - це не портрет. Повісьте туди (на стіни в кабінетах) фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться в очі їм", - сказав в свій час національний лідер.

Незвичайні лоти запропоновано для продажу на одному з популярних сайтів інтернет-аукціонів. Тепер всі охочі можуть придбати погруддя Президента України Володимира Зеленського. Правда, ціна такої гіпсової статуї далеко не демократична. За цю композицію просять 2 тис. грн.

В оголошенні повідомляється, що "офіційні продажі стартують в Україні з 25 липня. Сам бюст, за твердженням автора оголошення, важить 2,5 кілограма, висота його становить 23 сантиметри.

"Чудовий і унікальний подарунок, чудово прикрасить ваш робочий стіл і інтер'єр. Вперше в Україні, офіційні продажі стартують 25 липня, придбайте за кращою ціною зараз! Виготовлений з скульптурного гіпсу, покритий 3 шарами лаку, сусальним золотом. Представлений в трьох кольорах: мармур, слонова кістка глянець, слонова кістка матовий", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що новим спікером Верховної Ради може стати лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.