В Україні до кінця тижня очікується спекотна погода. Сонечко повернеться разом з антициклоном з Європи. Стовпчики термометрів дійдуть до відміток до +30 градусів і вище. Лише в окремих районах північних та західних областей ймовірно пройдуть дощі. На решті території країни погода сприятиме відновленню пляжного сезону, що перервався.

Цю інформацію повідомила народний синоптик Наталка Діденко.

За її словами, 20 липня опадів не очікується, тільки вдень у західних областях місцями можливі короткочасні дощі та грози.

Вітер змінних напрямків, 3−8 м/с. Температура вночі 11−16°, на узбережжі морів 17−20°. Вдень 24−29°, в південній частині до 31°. У Карпатах вночі очікується 7−12°, вдень 15−20°. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У Києві 20 липня опадів не очікується, хмарно з проясненнями. Вітер південно-західний, 3−8 м/с. Вночі стовпчики термометрів покажуть 14−16°, вдень 26−28°.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", погода в Україні в кінці тижня, 18-21 липня, буде хмарною і вологою. Прогнозуються опади.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 19 липня, грозовий фронт повернеться на захід. Але на решті території синоптики прогнозують ясну погоду.