Терористи на Донбасі у середу, 17 липня, 15 разів порушили режим припинення вогню. У відповідь українські військові поранили чотирьох бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, противник відкривав вогонь по наших захисниках із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє пресцентр ООС. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 14 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу Миколаївки, Широкиного, Мар'їнки, Водяного, Павлополя, Богданівки, Талаківки, Красногорівки і Пісків.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні один раз – на околиці Катеринівка. У результаті ворожих обстрілів втрат із нашого боку не зафіксовано.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

ЗСУ

Нагадаємо, 12 липня в Парижі вперше зустрілися радники лідерів "нормандської четвірки". Представники України, Німеччини, Франції та Росії обговорили ситуацію в Україні.

За даними німецької сторони, переговори стосувалися останніх позитивних зрушеннях на Донбасі, під час зустрічі пропрацьовували подальші кроки з втілення Мінських угод, передусім припинення вогню.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зателефонував канцлеру Німеччини - Ангелі Меркель.

Також Знай.ua писав, Зеленський зміг витягти 15 моряків з пазурів Путіна.