У неділю, 7 липня, в Києві чоловік після конфлікту зі своїми знайомими почав стріляти по ним.

Як повідомляє "Інформатор", подія трапилася на вулиці Василенка, 25 близько 4:50.

Очевидці розповіли, що в одній з квартир проходило застілля, яке переросло в конфлікт. Для з'ясування відносин у двір вийшли три дівчини, три хлопця і чоловік. У якийсь момент троє хлопців вирішили висунути чоловікові свої претензії. Це йому не сподобалося, він дістав пістолет і почав безладно стріляти, переважно в повітря.

Після він знову перезарядив обойму і знову почав стріляти. В результаті одному з хлопців куля влучила в ногу.

По приїзду поліції, велика частина компанії вирішила забігти назад в квартиру, а одна з дівчат викинула пістолет в кущі. Правоохоронцям вдалося затримати стрілка, проте він свою провину відмовляється визнавати, стверджуючи, що стріляв не він. Пораненого хлопця до прибуття "швидкої" відвіз товариш на машині.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Поліція проводить розслідування і встановлює всі деталі події.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 29 червня, в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку в ресторані "Каспій", а одній людині вистрілили в ногу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нове НП.

Також портал "Знай.ua" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.