Відомий блогер Михайло Шнайдер розкритикував європейський шлях колишнього президента Петра Порошенка. Так, на своїй сторінці в Facebook він опублікував кадр із агітаційним банером Петра Порошенка в хащах.

"Ось саме так, за версією Петра Олексійовича, виглядає наше "Європейське Майбутнє". Чи не правда, вражає?" - написав Шнайдер у повідомленні.

Величезний плакат розмістили на обдертій і пошарпаній стіні, але з дуже оптимістичним підписом від Порошенка: "Захистимо європейське майбутнє України!"

Деякі українці погодилися з блогером в коментарях. А дехто запідозрив у фотошопі. Так, вони написали, що це вражає.

Популярні новини зараз

Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

"Ну очень впечатляет. Браво!", "пропитая тварь.Точно похож на хряка. фу!!!", "а то что это фотожаба сделаная каким-то рукожом это ж так, мелочи. Главное на вентилятор накинуть :)", " У нього розові очки, надіває і усе прекрасно", "Цей пі*ар що, тепер тільки проснувся? Де був цілих 5 років?До якого європейського майбутнього хоче довести Державу? Люди і так ситі його брехливими обіцянками," - пишуть у коментарях українці.

А сам Михайло Шнайдер додав, що це реальне фото, зроблене у Острозі.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з Тимошенко через розпуск Ради.

Як повідомляв Знай. ua, Гройсман і Тимошенко оскандалилися в прямому ефірі.

Також Знай. ua писав, що Гройсман накинувся на Тимошенко в прямому ефірі.