Нерухомість у Києві не для бідних. І це факт. Мало хто із пересічних киян може дозволити собі гідне, просторе житло та ще й власне. Здебільшого люди просто орендують квартири і переїжджають з однієї на іншу.

У Києві найдешевше квартири коштують у Святошинському районі. 1-кімнатну можна купити за ціною близько $30 тис. Водночас на Троєщині 3-кімнатне житло у середньому коштує $49,9 тис.

У Києві вартість квартир коливається. У середньому 1-кімнатне житло коштує $35-45 тис., 2-кімнатне - $50-70 тис., 3-кімнатне - $65-95 тис.

З початку року у середньому на 8% зросла вартість 1-кімнатних квартир. 2-кімнатні стали дорожчі на 4%, 3-кімнатні - 2%. Найбільше подорожчали 1-кімнатні у Шевченківському, Дніпровському та Печерському районах.

Популярні новини зараз

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

нерухомість

При цьому у Шевченківському та Деснянському районах подешевшали 3-кімнатні квартири. У Дніпровському ціни не змінилися. В інших районах ціни піднялись. Найбільше - на 9% - у Солом’янському.

Кияни часто орендують житло поближче до роботи, адже іноді у громадському транспорті доводиться проводити години дорогоцінного часу.

Незважаючи на невисокий попит, експерти очікують зростання цін на житло в гривневому еквіваленті, чому сприяє збільшення собівартості будівництва.

Нагадаємо, незабаром в Україні розпочнеться другий етап реалізації системи накопичувальних пенсій. Для цього створені всі умови.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ПриватБанк підловили на хитрій схемі, українці вимагають правосуддя: за секунду на карті не залишилося ні копійки.

Також "Знай.uа" писав, пенсійний фонд "придумав" роботу для 71-річної киянки.