Робочий тиждень тільки почався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася українська відома віщунка і ясновидиця Лана Яр.

Ясновидиця продовжує допомагати у виборі правильного шляху

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Цей тиждень вимагатиме від вас максимальної скромності і щирості. Ви дуже самовіддано поринете в усі виниклі питання. Що стосується здоров'я - Боги обіцяють вам відмінне, міцне здоров'я. Любовні стосунки можуть принести розчарування. Можливо, ваш партнер м'яко стелить, та жорстко спати. Придивіться. У будь-якому випадку він став не туди направляти свій життєвий потенціал і амбіції. У ділових питаннях варто звернути увагу на фінансовий облік, контроль над його рухом. Якщо ж ви стоїте на порозі вибору подальшого шляху - придивіться до варіанту дрібного бізнесу, який буде здатний постійно змінюватися, підлаштовуватися під настрій споживачів. Порада: поставтеся критично до всіх порад і пропозицій, які були отримані найближчим часом. Ви зараз не бачите всієї правди, а це може принести розчарування і невдачі.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні ви зупинитеся перед життєвим перехрестям, відкинете поспіх. Подумайте добре, перед тим як зробити крок вперед, послухайте внутрішній голос. Що стосується здоров'я, очікуйте кардинальну зміну стану. Якщо ви хворієте - справа піде до зцілення, якщо ж ви здорові - будьте обережні, є небезпека захворіти. Любовні стосунки: в вашому житті з'явиться людина, яка має слід повчитися гармонійній побудові взаємин. Ваша справа чекає повне перезавантаження. Цілком можливо початок нового бізнесу пов'язаного з виготовленням знарядь праці. В цілому, будь-яке ваше співробітництво на цьому тижні буде наповнено атмосферою довіри. Однак влада над ситуацією тримайте в своїх руках, можливо навіть доведеться проявити жорсткість. Порада: впевнено дивіться в майбутнє, прийшов час розквіту. Життя пройшло певне коло.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) На цьому тижні ви поринете в світлий потік поновлення, ви з особливим відвагою поринете в нього з повною вірою в краще обіцяне майбутнє. Що стосується здоров'я - остерігайтеся нервового напруження, воно може вилитися в депресію. Прислухайтеся до інтуїції, вона підкаже вам відповіді на те, що давно цікавить. У любовних відносинах остерігайтеся обману і лукавства з вашого боку. Ваш партнер все бачить і розуміє, він просто спостерігає і чекає. Трудові питання принесуть нові знайомства з чиновником, який володіє всіма ресурсами, щоб надати вам допомогу. Для вирішення питань будуть потрібні додаткові кошти, проте за підсумком ви отримаєте нові потрібні знайомства. Порада: зовсім скоро вас чекає ривок у розвитку духу, проте зараз не поспішайте і все гарненько обміркуйте.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні ви проявите свої найкращі якості: працьовитість, відповідальність і практичність. Це допоможе вам до кінця завершити задумане, отримати користь від своїх дій. У вас для цього будуть всі можливості. Якщо говорити про здоров'я - чекайте повне відновлення сил, енергії, м'язового тонусу. Любовні стосунки принесуть необхідність повного оновлення. Або ви почнете будувати нові види відносин зі старим партнером, або ж в житті з'явиться інший коханий. Що стосується трудових питань: ні в якому разі не зупиняйтеся в розвитку, покращуйте якість товарів і слуг, не належите зневажливо до думки співробітників і споживачів. Порада: побудьте на природі, для вас зараз це важливо.

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.