Спливли нові факти з біографії 22-річного Миколи Тарасова, який жорстоко вбив 11-річну Дашу Лук'яненко в Іванівці під Одесою. Про це повідомляє Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Микола практично не спілкувався з родиною і був дуже замкнутим. Так, хлопець навіть довів рідну матір до лікарняного ліжка.

"Працював в Одесі – розлютився, приїхав, різко звільнився – після цього закрився, нічого нікому не розповідає. Намагалися з ним розмовляти – нетямущий. Мама намагалася щось зробити, але поки вона не потрапила в лікарню – він не заспокоївся. У мами з серцем проблеми – вона переживала", – зізнався його брат Олександр.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Родичі заперечують, що знали про страшну розправу над дівчинкою. Мати, батько і брат стверджує, що в той час як раз були в Одесі, а потім не помітили нічого, так як 22-річний душогуб ретельно відмив хімією весь будинок.

Близькі нелюда відзначають, що він всіляко відмовлявся йти на контакт. Слідчі відпрацьовують найрізноманітніші мотиви такої поведінки 22-річного Миколи.

"Це все було зроблено на сексуальному ґрунті, безумовно, це все пов'язано, можливо, і з тривалим утриманням від нормальних контактів. Є у нас ще одне припущення, поки цей мотив буде відпрацьовуватися. Слідство — воно теж з усім цим пов'язано", – зауважив голова місцевого відділу поліції.

Нагадаємо, суд над вбивцею Даші Лук'яненко змусив українців здригнутися, від деталей стає моторошно.

Як повідомляв Знай. ua, загибель Даші Лук'яненко підняла десятки тисяч українців.

Також Знай. ua писав, що мати нелюда, який вбив Дашу Лук'яненко, почала тиснути на жалість.