Батько жорстоко вбитої херсонської активістки Віктор Гандзюк звернувся до президента України Володимира Зеленського. Він попросив президента про конфіденційну зустріч з ним та активістами руху "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Відповідний лист до глави держави він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook зі словами: "Прошу максимально поширити цей пост, щоб Президент точно прочитав його".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Про справу моєї доньки Катерини Гандзюк немає необхідності розповідати. Вже понад 10 місяців про неї говорять в Україні та й в усьому світі. Вже більше, як десять місяців триває слідство і паралельно — пошук справедливості задля покарання всіх винних та причетних до саботажу розслідування", - написав батько активістки.

Батько Каті Гандзюк

Він зазначив, що місяць тому в більш ніж сорока містах України, а також в Берліні, Парижі, Варшаві, Празі, Торонто, Страсбурзі, Лондоні, Брюсселі відбулася наймасштабніша акція з часів євромайдан під назвою "Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?", учасники якої звернулися до президента з вимогою притягнути до відповідальності всіх винних у смерті активістки.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Катерина Гандзюк

"Я хочу зустрітися з президентом разом з тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Чи не для піару. Нам потрібна зустріч без камер і журналістів. У нас є дуже важлива розмова і у нас всього одна мета - покарати винних у вбивстві", - зазначив Гандзюк.

Зазначимо, що Покровський райсуд Дніпропетровської області призначив покарання обвинуваченим у нападі на громадську діячку Катерину Гандзюк. Координатора нападу на Гандзюк Сергія Торбіна засудили до 6 років і 6 місяців позбавлення волі, а безпосереднього нападника Микиту Грабчука - до 6 років в'язниці. Володимир Васянович та В’ячеслав Вишневський отримали по 4 роки ув’язнення, Віктор Горбунов - 3 роки.

Нагадаємо, батько убитої активістки Катерини Гандзюк не стримав емоцій і жорстко висловився про суд над вбивцями.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Гройсмана розказали про вбивцю Гандзюк: "Зневажає всі норми моралі".

Також Знай.ua писав, виконавці вбивства Каті Гандзюк почули вирок суду