На каналі в YouTube "Щоденник товстуни"відомий блогер прогулявся колись переповненими вулицями Донецька і показав, що з ними відбувається зараз. Побачене не може не шокувати.

Першим місцем призначення блогера став залізничний вокзал Донецька, який до березня 2014 року був одним з найбільш жвавих місць міста. Так як, крім вокзалу, тут ще є ринок, куди приїжджали торговці з довколишніх міст, а також й самі жителі міста.

"Тут реально порожньо, може 20 людей на майдані та у вихідні дні чоловік 50 збирається і по ринку ходять людей 50-100, хіба це повно народу?" - каже хлопець у відео.

Раніше Донецьк був містом-мільйонником; зараз тут проживають не більше 350 тисяч. "Ні машин, ні людей. Але хтось скаже, що люди повертаються, так, повертаються, але це мізерна кількість".

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

По дорозі хлопець заскочив і до бабусі, яка розповіла, що вночі було чути постріли з північного напрямку. Все це тривало протягом цілої години, після чого звуки змінилися автоматними чергами.

Далі блогер пішов просто бродити по місту, походу руху показуючи, в яку пустелю перетворився Донецьк, адже перехожих зустрічалося і правда дуже мало.

Колись популярний торговий центр "Грін плаза" зараз пустує з вибитими шибками. У бік площі Леніна є декілька працюючих магазинів, але їх зовсім небагато.

"Знову скажете, що я людей на фотошопі повидаляв і машини теж зтер?", - звертається він з питанням до коментаторів каналу, які звинувачують автора у тому, що він не показує місцевих жителів на вулицях.

Найулюбленіше місце серед молоді - "БайкерсБар" вже тривалий час не працює, а сусідній торговий дім "Опера" зустрічає забитими вікнами і закритими дверима.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський звернувся до жителів Маріуполя з нагоди визволення міста від окупації.

Як повідомляв раніше Знай.ua,українцям розповіли, коли саме Донбас буде остаточно звільнений від окупантів.

Також портал Знай.ua писав, що Путін пригрозив Україні на очах у всього світу.