Стало відомо, що українська авіакомпанія YanAir втретє переносить свій рейс. Про це повідомив Сергій Краснов у Facebook.

"YanAir - авіакомпанія без зобов'язань. Виліт переноситься втретє і, можливо, не останнє... Переділ ринку авіаперевізниками?.. Або інші причини?", - обурився Краснов.

Крім того, одна з пасажирок пояснила в Facebook ситуацію зі скасованим у "Борисполі" рейсом YanAir.

"Компанія YanAir. Рейс YE-1215 Київ (бориспіль термінал F )- Батумі. Спочатку рейс був на 8.30 ранку 12 червня. Спочатку його перенесли на 13.30 без пояснення обставин. потім на 15.00. потім на 17.00. після цього на 21.30, на 22.30. Представники компанії Yanair пропали і не виходять на зв'язок ні з пасажирами ні з начальством аеропорту. Пасажирам не пояснюють нічого. Наш рейс передали іншій авіакомпанії. Прийшов його представник в обід і сказав, що вони відповідальності не несуть, представники YanAir на зв'язок не виходять. У них є літак в НЕРОБОЧОМУ стані, який вони ремонтують цілий день. І якщо його зможуть привести в робочий стан і пілот і його команда погодиться летіти, то ми полетимо!!! але ні! В інформаційному бюро аеропорту не дають ніяких довідок, хамлять і відверто брешуть! перекручують інформацію. Пасажири сидять з 6 ранку в аеропорту! Люди знесилені, втомилися від брехні", - написала дівчина.

Як відомо, минулого тижня Державіаслужба призупинила дію сертифіката авіакомпанії YanAir з 7 червня. При цьому YanAir виконує всі регулярні рейси за розкладом літаками партнерських компаній.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

10 червня авіакомпанія запевнила, що усунула виявлені Державіаслужбою недоліки в роботі і очікує поновлення сертифіката.

Нагадаємо, Міжнародні авіалінії України (МАУ) знову не обійшлися без гучного скандалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, SkyUp Airlines втратив право обслуговувати пасажирів.

Також портал Знай.uа писав, що МАУ збирається запустити перший автобусний рейс.