Лише нещодавно мер Києва Віталій Кличко відкрив міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів. Той не простояв і дня, як на ньому тріснула скляна частина. Ту частину мосту огородили, але люди продовжують підходити до тріснутого скла і робити фото.

Відповідні фото опублікували в мережі очевидці у спільноті dtp.kiev.uа у Facebook.

На фото видно, що скло потріскалося на дрібні шматочки. Воно було нічим не закріплене і люди могли без жодних зусиль підняти фрагменти скла руками.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Всупереч проханням і застереженням громадяни продовжують заходити за загородження і перевіряти на міцність тріснуте скло на новому пішохідному мосту. Крім того, багато з них перевіряють, чи дійсно його можна віддерти, підняти руками. Наряд поліції прогнав роззяв, але вони моментально повернулися після того, як поліцейські поїхали. Багато з них ловлять кайф, фотографуючись на тріснутому склі", – розповідають очевидці.

Окрім того, підлітки вирішили протестувати міцність мосту за допомогою прижків. На відео видно, що чоловік плигає на скляній частині мосту і перевіряє, чи не з'явилися на ньому тріщини.

Нагадаємо, останні півроку виявилися, напевно, найгарячішими за кількістю обурень та підозр у корупційних махінаціях столичної влади. Незаконні забудови, залякування та переслідування депутата Київради, що весь час намагається побороти роздачу земель сумнівним особам.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві споруджують новий велосипедно-пішохідний міст, який з'єднає дві туристичні зони - Володимирську гірку та Арку дружби народів, матиме скляну підлогу.

Також "Знай.ua" писав, що в Шевченківському районі української столиці обвалився пішохідний міст.