Кого і на які посади призначив Зеленський: повний список

З вівторка, 21 травня, новоспечений президент України Володимир Зеленський почав видавати укази про призначення на посади. Які найважливіші кадрові зміни сталися в країні за цей час?

Верховна Рада України

Зеленський закликав Раду зняти депутатську недоторканність

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Президент України Володимир Зеленський закликав нардепів проголосувати за законопроект про зняття депутатської недоторканності. Про це розповів представник президента в парламенті Руслан Стефанчук.

Літак з людьми впав в океан

29 травня в районі мису Кейп-Мей на узбережжя штату Нью-Джерсі в океан впав одномоторний літак. Про це розповіли в Ей-бі-сі, посилаючись на представника Берегової охорони США. Авіакатастрофа сталася близько полудня в середу, 29 травня. Зазначається, що очевидцям трагедії вдалося зняти останні секунди польоту.

Грузія вимагає повернути Саакашвілі на батьківщину

В Грузії збираються знову підняти питання про екстрадицію колишнього президента країни Міхеїла Саакашвілі. Про це заявив журналістам член парламенту від правлячої партії Нукри Кантарія, передає місцеве видання.

полонені українські моряки

В Україну повертаються з полону ще 9 моряків

Всі українські моряки судна Sea Shark залишили базу військово-морських сил Єгипту. У середу, 29 травня, в Україну з Єгипту вилетіло ще дев'ять українських моряків з судна Sea Shark, яких раніше утримували єгипетські військові.