Польоти за напрямком Київ-Варшава по п'ятницях з 1 листопада тепер будуть виконуватися двічі на добу.

Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair з 1 листопада 2019 року додала другу денну частоту на п'ятничному рейсі Київ-Варшава, зазначено в системі бронювання квитків авіакомпанії.

З 1 листопада по п'ятницях польоти за напрямком Київ-Варшава будуть виконуватися двічі на добу – з вильотом до 11:30 і 23:05. З Польщі в Київ літаки будуть відлітати в 8:15, 19:50.

Нагадаємо, стало відомо, що ірландська авіакомпанія Ryanair змінила терміни запуску раніше оголошеного рейсу Київ-Мадрид. Так, лоукостер змістив запуск майже на місяць - з 27 жовтня на 3-е число.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Спочатку польоти будуть здійснюватися не дуже часто – тільки три рази в тиждень (по вівторках, четвергах і суботах). Рейси з заявленої спочатку частотою чотири рази на тиждень почнуть виконуватися з 27 жовтня. Одночасно з цим зміняться і дні польотів на понеділок, середу, п'ятницю та неділю.

Варто відзначити, що Ryanair році планує відкрити сім нових маршрутів в Україні. Крім того, з 27 жовтня лоукостер планує відкрити другий напрямок з Харкова – у Вільнюс (Литва).

Нагадаємо, що в "Міжнародних авіалініях України" підтвердили інформацію про те, що після авіакатастрофи Boeing 737 Max 8 в Ефіопії, вони планують придбати ці літаки. Однак при цьому в авіакомпанії додали, що їх допустять до польотів лише після перевірки для підтвердження того, що судна відповідають усім вимогам безпеки.

Як повідомляв портал Знай.uа компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) змінює правила пасажирських перевезень. Відтепер пасажири будуть платити за зміну місць в салоні літака під час онлайн-реєстрації. Розмір збору залежить від напрямку і розташування крісла в салоні літака.

Також портал Знай.uа писав, що популярний лоукост авіаперевізник Wizz Air оголосила про відкриття нового рейсу з Києва в Лейпциг (Німеччина). Рейси по новому маршруту почнуть виконувати з 5 липня. Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень – щопонеділка та щоп'ятниці.