Військова база НАТО злетіла на повітря біля російського кордону

У понеділок, 6 травня, на військовій базі НАТО в Латвії біля російського кордону прогримів вибух. В результаті померла офіцер армії Албанії, 32-річна Заріфа Хасаній. Двоє осіб поранено. Про трагедію передає міноборони Албанії.

"Під час роботи з вибухівкою на базі НАТО Camp Adazi в Латвії стався нещасний випадок, в результаті якого загинула жінка-офіцер албанської армії, а ще двоє офіцерів отримали поранення. Інцидент стався в ході тренувальної місії ", — кажуть у Міноборони.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Показати ще

Зеленський зробив несподіваний сюрприз пенсіонерам і бюджетникам

Експерт з питань оподаткування в команді новообраного президента Володимира Зеленського Данило Гетьманцев запропонував звільнити від загального декларування непрацюючих пенсіонерів і бюджетників. Цю інформацію він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

авіакатастрофа в Шереметьєво

Хроніку катастрофи в Шереметьєво зібрали в одному відео

5 травня в московському аеропорту Шереметьєво літак Superjet компанії "Аерофлот" згорів, здійснюючи аварійну посадку. В результаті авіакатастрофи загинула 41 людина. В мережі з'явився відеоролик, на якому зібрали всю хроніку трагічної НП. Ті страшні події вмістилися в хвилинне відео.

Військовим платитимуть більше: кому варто очікувати надбавку

Чинний український президент Петро Порошенко доручив міністру оборони України Степану Полтораку підвищити виплату грошового утримання військовослужбовцям першої лінії операції об'єднаних сил (ООС) на 5 тис. гривень.

Смертельна ДТП у Карпатах: причина загибелі туристів шокувала всю Україну

В Івано-Франківській області правоохоронці, які розслідують справу про падіння в річку вантажівки з іноземцями, з'ясували моторошні деталі ДТП. Як з'ясувалося, 47-річний водій вантажівки ГАЗ-66 був у нетверезому стані за кермом. Сп'яніння підтвердила медична експертиза. Так, шофер п'яний сів за кермо, тому і не впорався з керуванням на підйомі. В результаті автомобіль почав їхати назад і впав з 40-метрової висоти в річку Чорний Черемош.