Всесвітній день Тай-цзи і Цигун

Цей день став міжнародним у 1999 році, вперше публічний показ відбувся в 1998 році. Його провели в Канзасі штат Міссурі, і він став натхненником розвитку глобальних заходів. Засновниками дня є Білл Дуглас і Анжела Он-Дуглас. На перший показ прийшло близько 200 чоловік, його влаштували в Музеї мистецтв Нельсона Аткінса. З цього часу проводять подібні виступи в 80 країнах. День Цигун відзначають в останню суботу квітня.

Існує традиція у цей день проводити не лише такі масові заходи, але і безкоштовні заняття для всіх охочих долучитися не тільки до їх філософії, але і до здорового способу життя.

Міжнародний день ветеринарного лікаря

День всіх ветеринарів, які дбають про здоров'я братів наших менших, проводять в останню суботу квітня. Його відзначають багато країн світу. Заснувала день Всесвітня ветеринарна асоціація в 2000 році. Створили свято, щоб висвітлити різні аспекти роботи цих чудових лікарів по всьому світу і підвищити поінформованість про їх внесок у поліпшення здоров'я і добробуту тварин, а також охорони громадського здоров'я.

Всі представники спеціальності завжди вітають один одного, іноді навіть піднімають келих, щоб їх пацієнти були здорові. Власники улюбленців дякують лікарям ветеринарам.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Православні свята:

  • Страсна седмиця. Велика Субота.
  • Святого Мартина Першого, сповідника, папи Римського.
  • Віленської і Остробрамської Віленської ікон Божої Матері.
  • Заключний день Великого посту.

Страсна субота 2019

Іменини в цей день

Олександр, Антон, Валентин, Іван, Лазар, Мартин (Мартін), Фома

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що синоптики налякали українців несподіваним прогнозом. Вони заявили про те, що в квітні жителів нашої країни чекає приємна і тепла погода, але все кардинально зміниться з приходом останнього місяця весни.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомо, що піст на Страсному тижні найсуворіший. У той же час існують деякі правила, які стосуються не тільки їжі, але також і внутрішнього стану людини.

Також "Знай.uа" писав, що Великий піст завершується святкуванням Великодня – одного з найулюбленіших свят християн. Українцям розповіли, скільки вихідних вони отримають в цьому році.