У другому турі виборці зіпсувалиазначну частину бюлетенів. Таким чином вони голосували проти обох кандидатів. У бюлетенях виборці писали різні гасла, часом не надто пристойні, давали поради і питали поради та пропонували своїх кандидатів.
Як повідомив рух Чесно, у другому турі виборів президента України виборці зіпсували близько 2% бюлетенів. Активісти руху оприлюднили фото деяких із зіпсутих бюлетенів.

Як видно з фотографій, виборці, які були незадоволені своїм вибором і в оригінальний спосіб голосували проти обох кандидатів, розмальовували бюлетені, писали повідомлення, у яких висловлювали невдоволення політикою, давали поради чи навпаки, питали поради, а також пропонували своїх кандидатів.
Зустрічалися і дивні речі. Так на дільниці № 121507 у Кривому Розі жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з'їла бюлетень. А на виборчій дільниці №800635 в Подільському районі Києва один з бюлетенів був забруднений коричневою речовиною і дуже нагадував папірець, яким скористувались у туалеті.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, у Кривому Розі п'яна жінка "закусила" бюлетенем.

Нагадаємо, у неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко.
Як свідчать результати, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.
Як повідомляв Знай.ua, главою Адміністрації Президента Володимира Зеленського може стати його спікер та радник із політичних питань Дмитро Разумков.

Раніше цю посаду пророкували "молодшому юристу" бізнесмена Ігоря Коломойського. Втім, як стверджує джерело у штабі Зе, наразі "погода в домі" змінилася.

Також Знай.ua писав, Володимира Зеленського слідом за Трампом і Макроном привітала з перемогою Ангела Меркель.