На одній з київських запровок сталася ситуація, що більше нагадує голлівудський "трилер" за участю п'яних, тверезих і наркомана.

Цю інформацію повідомляє "Київ Оперативний".

У повідомленні говориться, що на одній з АЗС на Кільцевій дорозі Києва з'явився автомобіль з нетверезим водієм і тут же сталася ДТП. Чоловік вважав, що він правий і зав'язав бійку з опонентом. Він вів себе так буйно, що присутнім водіям і персоналу заправки довелося прив'язати його скотчем до стовпа.

До бійки дуже скоро приєднався пасажир п'яного водія (теж з явними ознаками алкогольного сп'яніння), яка кидалася на опонентів з пляшкою від горілки. Її вдалося швидко заспокоїти і відправити в машину спати.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

Незрозуміло звідки, під час цього дійства, з'явився наркозалежний. Він вирішив скористатися ситуацією і вкрасти на АЗС пляшку шампанського. Його теж упіймали і змусили чекати поліцію.

"Вважаєте, що бачили все? Може, й так, але цих унікатів - точно ні. Отже, пацанчик з малою нажралися горілки і поїхали кудись на старенькому Ford (59750KE). Далеко не вийшло, так як бензину не було. Заїхали на ОККО, що на Кільцевій, і відразу ж в'їхали в Toyota. Вийшли і почали качати "права", він поліз з кулаками, за що отримав трохи і був прив'язаний до стовпа, а мала - нападала з порожньою пляшкою з-під горілки. На щастя, її вдалося швидко заспокоїти, і вона пішла спати в машину. В цей же момент якийсь наркозалежний вирішив скористатися ситуацією і вкрасти пляшку шампанського. Його ловлять і також крутять. Коротше, нарік на заправці спить і чекає охорону. Подруга в машині спить під шансон, а бухарь прив'язаний до ліхтаря і чекає поліцію. Такі справи. Ну, а що - п'ятниця ж", - йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, в Україні маршрутки фігурують в надзвичайних новинах частіше, ніж всі інші види транспорту. Потрапляють в ДТП не тільки через несправності, але і порушенням всіх можливих правил.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі пенсіонер покарав водія маршрутки.
Також Знай.uа писав, у Черкасах жінці довелося самостійно штовхати маршрутку.