Володимир Зеленський

Зеленський почав представляти свою команду

Основним аргументом противників кандидата в президенти України Володимира Зеленського є те, що нібито у нього немає політичної команди. У відповідь на ці звинувачення Володимир Зеленський побіцяв представити свою команду до другого туру виборів. І вже почав це робити. Команда кандидата в президенти назвала головних радників Зеленського з різних питань - всі вони відомі і з відповідним досвідом.

З 1 травня до українців можуть прийти з перевіркою

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

З 1 травня 2019 року в Україні набуде чинності нова реформа у сфері ЖКГ, запрацює закон про комерційний облік комунальних послуг і новий базовий закон про житлово-комунальне господарство. Так, з травня українцям доведеться платити за кожен використаний кубометр води та Гкал тепла. При цьому боржників штрафуватимуть і "відрізатимуть" від послуг. Також домогосподарство з перевіркою можуть нагрянути інспектори, і споживач послуг зобов'язаний пустити їх в своє житло.

Петро Порошенко

У Порошенка відповідатимуть за білборди з Путіним

Штаб чинного президента України Петра Порошенка перед другим туром виборів вирішив розвісити по всій країні білборди, де зображені Порошенко і президент Росії Володимир Путін. Цю інформацію повідомив керівник секретаріату партії Блок Петра Порошенка Максим Саврасов.

Уляна Супрун

Майже 2/3 від усіх випадків: Супрун назвала основну причину смертності серед українців

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун переконана, що основною причиною високої смертності серед українців є серцево-судинні захворювання. Про це стало відомо під час проведення брифінгу, присвяченого Національній конференції громадського здоров'я. Супрун розповіла: "Найчастіше українці помирають від серцево-судинних захворювань — майже 2/3 від усіх випадків смерті".

заробітчани

Влада заглянула в кишені заробітчан: накапали рекордні суми

Заробітчани в минулому році потужно наповнили Україну грошима. Так, за 2018 рік обсяги грошових переказів в Україну склали 14 мільярдів доларів. Даний показник на 19% перевищив цифри 2017 року. Про це стало відомо завдяки опублікованому звіту Світового Банку.