В лікарню ім. Мечникова родичі привезли бабусю, яка була зморена до коми четвертого ступеня, повідомляє ХВИЛЯ.

За словами Петра Давиденко, завідувача приймально-діагностичним відділенням дніпровської лікарні, побачене може шокувати непідготовлених людей.

"От кажуть : лікарі черстві, неупереджені, до пацієнтів відносяться сухо і без співчуття... І ми вже втратили надію когось переконати в зворотному. Та й пост не про це, а про те, що навіть нас іноді може повергнути в шок ситуація, в якій опиняються пацієнти, які до нас потрапляють.
Вчора у відділення поступила літня жінка. Її привіз син (це підкреслюю). Стан, в якому ми її виявили складно описати, воно взагалі не піддається здоровому глузду. "На порозі смерті". Буквально. У тому сенсі, що ТАК не живуть, стан повного виснаження, кома 4 ступеня... Які б виправдання не придумували рідні цієї жінки, прийняти і зрозуміти це можна. Середньовіччя в окремо взятій квартирі.

Тепер банальність: будьте уважні до тих, хто найбільш вразливий. Про який взагалі прогрес може йти мова, поки такі дикі ситуації можливі. Ми просто тупцюємо на місці. Догляд та увага - це базові потреби, не позбавляйте своїх близьких цього, так само як і права на гідну старість", - написав лікар.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Поки невідомо, чому родичі довели бабусю до такого стану.

Варто нагадати, що Мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі. При цьому вона додала, що будівля на балансі лікувального закладу не складається і причина смерті підлітків невідома.

Нагадаємо, У Запорізькій області чоловік проломив голову маленькій дівчинці і втік: запам'ятайте цю пику

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Розплата за допомогу: селяни жорстоко розправилися з пожежниками, які врятували їх від полум'яного пекла

Також Знай.ua" писав про те, що Невидимий вбивця: сотні паразитів в головному мозку знищили молодого хлопця