Тільки одна дільниця з Київської області не передала до Центральної виборчої комісії дані протоколу в електронному вигляді.

Про це повідомив заступник глави ЦВК Євген Радченко.

За його словами 94 Обухівський округ досі не передав до ЦВК остаточних результатів виборів президента України, які відбулись 31 березня. 2019 року.

Євгеній Радченко

"Остання ділянка - це 94-й виборчий округ, Обухів. Зараз інший заступник голови ЦВК працює над цим питанням", - прокоментував Радченко ситуацію, чому до цих пір не встановлені 100% результатів голосування відповідно до даних електронних протоколів.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Він також розповів, що причиною запізнілої роботи стало те, що комісія вказаної дільниці не може належним чином оформити остаточний протокол.

За даними 99,99% протоколів в електронному вигляді, до другого туру виборів виходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%).

Варто нагадати, що капітан Збройних сил України Arty Green розповів, чому армія підтримала у першому турі президентських виборів Володимира Зеленського та розкрив страшну правду про злочини головнокомандувача Петра Порошенка.

Євген, зізнався, що на виборах віддав свій голос за Зеленського.

Нагадаємо, народна депутатка від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Як повідомляв "Знай.ua", у команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіли, якою мовою буде розмовляти майбутній гарант, якщо у другому турі виборів переможе лідер "ЗеКоманди". Так, він почне розмовляти виключно рідною українською мовою.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів та висунув чинному президенту України та своєму опоненту на виборах 2019 умови, за яких вони мають відбутися.

Володимир Зеленський готовий стати президентом України - Андрій Пальчевський