У день президентських виборів, які з нетерпінням чекає не лише вся країна, але і світ, відбудуться 31 березня. На українців у цей день чекає майже літня погода. У деяких регіонах країни потеплішає аж до +17 градусів.

У день виборів президента України, 31 березня, в Україні не очікується опадів. Температура вночі 0-6° тепла; вдень 10-16° тепла; в Карпатах вночі близько 0°, вдень 4-9° тепла. Про це повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

"30-31 березня в Україні без опадів. Температура вночі 0-6° тепла; вдень 10-16° тепла; в Карпатах вночі близько 0°, вдень 4-9° тепла", - сказано у повідомленні синоптиків.

Варто зазначити, що народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що у день виборів президента України (31 березня) в Україні стоятиме хороша погода.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

“У день виборів погода буде хорошою, очікується мінлива хмарність майже по всій Україні. Надто вже тепло не буде, в районі від +9 до +14 градусів, більше мій розрахунок не показує. Такого тепла під 19-20 градусів, як всі просять, доведеться ще почекати. Максимум, на що можна розраховувати, – 14-15 градусів тепла. Дощу не буде, так що мокнути біля виборчої дільниці не доведеться”, – повідомляє синоптик.

Неймовірно приємно, що останні дні березня порадують замерзлих українців спавжнім теплом до +14 градусів і сонячною, теплою погодою без опадів.

Нагадаємо, погода на 30 березня: українці нарешті відчують справжню весну. Погода в Києві 30 березня буде сонячною, опади не передбачаються.

Також портал Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника у березні.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента.