23-річна киянка на ім'я Жоана Мадзешен (при народженні Олексій) все життя відчувала себе жінкою з Бразилії, замкненую у тілі чоловіка. Вона зробила операцію по зміні статі і розповіла, як змінилося її життя. Передають "Факти".

За словами Жоани, вона з дитинства вільно розмовляла іспанською мовою, хоча ніколи її не вивчала.

"Всередині я - темношкіра жінка, і біле чоловіче тіло, яке мені дано, - чуже. Почувши мою історію, лікарі відправляли мене геть. Не допомагали навіть довідки про те, що я психічно здорова. Рідко хто визнавав, що це явище реінкарнації — коли людина, народжуючись у черговий раз, зберігає у пам'яті всю інформацію з минулого життя", - розповіла Мадзашен.

За словами Мадшезен, після операції вона у першу чергу почала говорити рідною, на її думку, мовою.

Популярні новини зараз

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

"Вранці мене просто повезли в операційну. Годин через шість я прокинулася і почала співати пісню… португальською мовою. На всю операційну!", - поділилася вона.

У 23 роки її життя круто змінилася, знайшовся чоловік, який оплатив їй операцію по зміні статі в Москві. Знайшлась також кохана людина, але особиста драма на цьому не закінчилася. Жоана розповіла про чоловіка, з яким познайомилася вже після переходу.

"Хлопець відреагував спокійно. Довгий час ми просто дружили, він підтримував мене захищав. Було дуже важливо, що він приймає мене такою, яка я є. З часом я зрозуміла, що люблю його. Відчуваю серцем, що це взаємно. Зараз ми живемо то у нього, то у мене", - поділилася дівчина.

Мадзешен поділилася своїми враженнями від першого сексуального досвіду в новому тілі.

"Було дуже страшно. Скільки років я живу, ніколи у мене не було навіть натяку на інтимну близькість. Мій чоловік переживав, хвилювався, але тепер навіть пишається. Мені здається, радіючи за мене, спостерігаючи, як з йому допомогою розправляються мої крила, він і сам більше радіє життю", - розповіла вона.

Нагадаємо, хлопець-трансгендер, який народив дитину, розповів про материнський досвід.

Раніше Знай.uа повідомляв, трансгендер видалив соски, щоб стати безстатевим інопланетянином.

Також Знай.uа писав, Світовий банк склав рейтинг країн з гендерної рівності.