В українській столиці 18 листопада повинен був пройти так званий марш трансгендерів. Тим не менш у радикально налаштованих активістів з'явилися інші думки з цього приводу.

Так, радикали зірвали проведення акції та влаштували кілька провокацій. Без постраждалих не обійшлося.

Київські копи повідомляють, що незручності почалися біля входу в метро "Університет", де збиралися учасники маршу.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"Саме біля входу в "підземку" збиралися учасники акції, які, згідно з заявкою, своїм заходом хотіли привернути увагу суспільства до проблем трансгендерних людей. А представники інших організацій, які проводили захід у парку імені Тараса Шевченка, намагалися влаштувати провокацію, прибувши до станції метро. Поліцейські, щоб не допустити конфліктів, розділили учасників. В цей час невідомий чоловік застосував газовий балончик, в результаті чого двом людям знадобилася медична допомога", – повідомили правоохоронці.

Постраждалими виявилися дві дівчини. Марш трансгендерів швидко завершився, але зіткнення продовжилися біля метро. Радикали, скандували "Слава нації — смерть ворогам!", "Україна понад усе!". На проїжджу частину кинули димові шашки, який прибрали поліцейські, проте вони встигли вкрити проїжджу частину густим димом.

Увага, відео містить ненормативну лексику!!!

Варто нагадати, що ці люди народилися не в своєму тілі, але мріяли бути собою і не боятися осуду оточуючих. Вони не здавалися і твердо йшли до своєї мети. Ми розповімо про життєві історії найвідоміших людей-трансгендерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що як і багато інших знаменитостей і не тільки, травесті-діва Монро вирішила зробити собі атмосферну осінню фотосесію. Тим більше, що осінь цього року була теплою майже два місяці, а тепле сонечко тільки прикрашало пожовклі парки і вулиці.

Нагадаємо, Шарліз Терон публічно зізналася, що виховує сина, як дочка.

Як повідомляв Знай.uа Гендер Х: ще одна європейська країна визнала нейтральний пол.

Знай.uа писав, сімейка Кардашьян не поділила косметику: Кайлі Дженнер судиться з батьком-трансгендером.