В Одеській області силовики виявили 36 російських ракет "земля-повітря" для ЗРК "Печора".

Про це в ході засідання Кабінету міністрів заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Наразі вже відомо, що правоохоронці накрили у місцевому порту 36 зенітних ракет, які намагались контрабандним шляхом перемістити до Еритреї.

"На підставі арешту слідчим суддею предметів порушення митних правил вказане майно, боєприпаси і ракетний комплекс, пропонується уряду шляхом видачі розпорядження передати в ЗСУ лист про необхідність такого озброєння в ресурсі нашої армії, підписану міністром оборони України. Хочу підкреслити, що в разі прийняття розпорядження уряду ЗСУ отримають на бойове чергування буквально в найближчий тиждень сучасний ракетно-зенітний комплекс в складі цілого дивізіону придатних для використання і бойового чергування ракет російського комплексу "Печора", - зазначив Матіос.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Раніше ми писали, що Росія не готова до війни з Україною за територію Донбасу. Якщо Росія буде відвойовувати Донбас, це може призвести до вічного протистояння. Таку думку висловив одіозний сенатор країни-агресора Олексій Пушков.

Пушков заявив, що Росія визнає Донбас українським. Він також вважає, що збройний конфлікт за тимчасову окуповану територію Донбасу призведе до занадто великих жертв для самих окупантів.

"Суть політичних обмежень полягає в тому, що ми ніколи не говорили про те, що Донбас — це не частина України, ми визнаємо, що він частина України. Більш того, ми повинні розуміти, що таке вилучення Донбасу і приєднання його до Росії. Це постійний стан війни з Україною, це потрібно пам'ятати", - пояснив політик.

Олексій Пушков зазначив, що Росія теж шукає спосіб, який призведе до миру. Однак разом з тим російський сенатор наголосив, що вважає входження Донбасу до складу України історичною помилкою Володимира Леніна.

Нагадаємо, українцям показали, як діє "секретна армія" Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", Пальчевський сказав, як прогнати Путіна з Криму без зброї.

Також "Знай.ua" писав, що вірного пса Путіна знайшли мертвим у Москві.

Повторне обрання Порошенка знищить інститут президентства - Сергій Гайдай