У світлі прийдешніх виборів розпалюються пристрасті не тільки з екранів телевізорів, але і в звичайних компаніях і сім'ях. Іноді це переростає і в скандали зі взаємними звинуваченнями. Не міг пройти повз це і лідер групи "Тартак" Олександр Положинський. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він опублікував заклик для всіх українців, які дуже завзято намагаються відстояти свою точку зору у майбутніх виборах і, більш того, нав'язати її оточуючим.

"Благаю вас - не перетворюйте вибори в громадянську війну! Не нав'язуйте свій вибір всім навколо - принаймні, не робіть цього в дуже агресивній формі. Не зневажайте інший вибір або інше бачення, не породжуйте ненависть одне одного тільки на основі різниці в поглядах, не ображайте когось тільки за те, що він не розділяє ваших політичних уподобань і симпатій..."- пише Олександр.

Також, він закликає вести діалог оне з одним, а не розпалювати ворожнечу:
"...Хто б не став чи не стала Президентом, він або вона не зможе нашкодити Україні, якщо ми з вами цього не дозволимо. А не дозволимо ми тільки тоді, коли буде єдність і повага один до одного.
І хоча я подаю своє звернення в трохи жартівливій формі, все це дуже серйозно. Історія свідчить - там, де починався наш внутрішній розбрат, закінчувалася Україна..." - закликає артист.

В коментарях відгукнулися його однодумці:

"Розуму всім нам, щоб не втратити Україну!..", "Крик душі !!! Адекватно, з того, що можна прочитати за останній час.", "Як це актуально. Багато людей цих речей не розуміють :( на жаль","Як кажуть - розумні люди не піднімають теми політики, віри, мови"

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Але знайшлися і ті, хто був не згоден зі словами Олександра і мав свою думку на цей рахунок:

юди почали цікавитися політикою, і не важливо, що в агресивній формі, головне що почали цікавитися, політична культура і розум з'являться з часом, головне що народ розуміє - від них же залежить майбутнє держави і це вже є великим стартом формування нації!"

Нагадаємо, що Зеленський зібрався кардинально змінювати Конституцію.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що опубліковано декларацію Супрун.