З 25 березня в Україні збільшиться кількість радарів TruCAM, що вимірюють швидкість руху автомобілів. Про це повідомляється на офіційному сайті Патрульної поліції.

"З 25 березня для вимірювання швидкості руху патрульні будуть використовувати ще 25 приладів TruCAM. Загальна кількість приладів, які будуть використовуватися з понеділка - 75", - зазначають патрульні.

Нові ділянки використання приладів з'являться у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях.

Патрульна поліція також опублікувала інфографіку.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Крім того, поліцейські поскаржилися, що незважаючи на те, що інформація про виміри швидкість завжди є у відкритому доступі, з початку використання радарів TruCAM вже було зареєстровано 83 000 порушень швидкісного режиму.

Раніше повідомлялося, що поліцейські не можуть вимагати документи у водія поки не нададуть докази порушення правил дорожнього руху водієм.

Таким було рішення суду, який розглядав справу безпідставної перевірки та незаконного накладення штрафу на водія, якого зупинили на дорозі.

Про це написали на сторінці "Дорожній адвокат" в Facebook.

"Поліцейським був зупинений автомобіль. Підставою зупинки стало нібито порушення водієм правил дорожнього руху. Проте водій відмовився на вимогу поліцейського пред’явити документи через відсутність на його думку правопорушення. Як наслідок інспектор виніс постанову за непредяву документів і наклав на водія штраф у розмірі 425 грн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві почалася масова евакуація автомобілів.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Києві горить другий магазин Roshen за день.

Також Знай.uа писав, як розпізнати фальшиві інтернет-магазини і банківські повідомлення.