Приватбанк надав українці кредит на суму у 50 тисяч гривень без її згоди та навіть не дізнавшись, чи є у неї така потреба.

Приватбанк

Про це обурена клієнтка банку написала на своїй сторінці у Facebook.

"Кому то ще намагалися напарити кредит? Новий кейс від Приватбанк. Днями я отримала повідомлення: ваша заявка на кредитний ліміт прийнята. І через годину - бэмц! Впало 50 кредитних тисяч на карту. По-перше, це дуже незручно і очі муляють ці кошти, а по-друге, я не просила! Заявок ніяких не подавала", - розповідає клієнтка Приватбанку.

ПриватБанк

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Після цього жінка звернулася до оператора, аби повідомити про помилку.

"Пишу в чаті оператору - сталася помилка, перевірте бдлск. Операторка відповідає: заявка була подана вами при першому зверненні. Я пишу: ні, сталася помилка, я не зверталася за кредитом", - обурюється клієнтка.

У підсумку жінці відказали, що ліміт змінити можна буде лише через кілька днів після опрацювання нової заявки.

"Загалом, тупик. Далі я вимагаю, щоб мене негайно зв'язали з компетентним співробітником служби безпеки банку. Якщо вони впевнені, що кредит просила я, а я знаю, що точно немає, значить це зробив хтось замість мене, а яким чином, належить розібратися саме службі безпеки Приватбанку. Поки на моєму рахунку доступні ці 50 кредитних тисяч, що хтось замовив від мого імені, і переконав у цьому банк, і, можливо, може ними скористатися, тому негайно і невідкладно зв'яжіть мене з відділом безпеки".

Після скандалу кредитний ліміт таки установили на цифрі "нуль", однак жінка навряд чи більше захоче користуватися послугами банку, який самовільно впарює кредити і не може забезпечити безпеку заощаджень клієнтів.

Нагадаємо, у четвер, 21 березня, державний "ПриватБанк" відповів на відгук клієнта, який скаржився на масове блокування карт, і докладно пояснив ситуацію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фінансовий експерт Василь Горбаль заявив, що позов українського олігарха Ігоря Коломойського в Господарський суд української столиці до Міністерства фінансів і ФГВФО з метою визнати націоналізацію Приватбанку незаконною — це інфопривід під час виборчої кампанії.

Також Знай.ua писав про те, що ПриватБанк знову опинився у епіцентрі чергового скандалу, цього разу пов'язаному із крадіжкою коштовностей.