Володимир Зеленський

У Зеленського потішили українців: отримаєте запрошення і голосуйте без документів

Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського опублікувала у своєму Telegram-каналі інструкцію, як проголосувати не маючи деяких документів. Детальну інструкцію можна прочитати на сайті Команди Зеленського.

Якщо ви не маєте жодного з документів для зміни адреси (договір на оренду житла; довідка з роботи або університету; договір ФОП; будь-який інший документ, який підтверджує потребу, що в день голосування ви повинні бути в цьому місті) — не хвилюйтеся. Ви зможете проголосувати!

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Українські війська відкрили вогонь в Азовському морі: оголошено сигнал тривоги

В акваторії Азовського моря стріляла армійська, штурмова авіація, а також винищувачі. Так керівництво ВМС проводило навчання, які призначалися для підтримки дій кораблів ВМС та Державної прикордонної служби України із складу Об'єднаних сил.

Погода на 16 березня: буйна стихія зносить все на своєму шляху

16 березня погода в Україні в основному буде несприятливою. За прогнозами синоптиків очікується дощ і штормовий вітер. Як пише синоптик Наталія Діденко, дощі будуть помірними, а вітер буде дути в західному напрямку. Пориви вітру очікуються сильні, місцями вони досягатимуть штормових значень.

Укрзалізниця

"Укрзалізниця" за добу довела гривню до ручки: що сталося з курсом

На думку учасників фінансового ринку, березневе зниження курсу гривні виявилося пов'язано з "Укрзалізницею". Так, 14 березня УЗ повідомила про погашення єврооблігацій на суму $150 млн і виплату купонного доходу за ними. Гроші для здійснення виплати було запозичено на внутрішньому ринку.

Артем Ситник

Корупційний скандал в оборонці: САП відкрила кримінальну справу проти голови НАБУ

САП підозрює голову НАБУ Артема Ситника в приховуванні інформації про причетність детективів Національного антикорупційного бюро до корупції в оборонній сфері. Заступник генерального прокурора - спеціалізований антикорупційний прокурор Назар Холодницький заявив, що САП відкрила кримінальне провадження проти Артема Ситника за фактом приховування ним інформації про причетність детективів НАБУ до корупції в оборонній сфері.