Легковий автомобіль на повній швидкості влетів у зупинку, на якій в цей час стояли люди і чекали на громадський транспорт.

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася сьогодні вранці, 14 березня, на одній із зупинок громадського транспорту міста Волгограда в Росії. Машиною в момент аварії керувала студентка місцевого вищого навчального закладу. Вона не впоралась з керуванням та вилетіла на зупинку. Про це повідомляється на сайті ГУ МВС по Волгоградській області.

В повідомленні місцевої поліції говориться, що 23-річна дівчина 7:50 ранку (5:50 за Києвом) керувала автомобілем KIA Rio. На площі Леніна вона скоїла наїзд на зупинку громадського транспорту. За первинною інформацією студентка заснула за кермом. В результаті ДТП постраждала молода дівчина. Її доставили з черепно-мозковою травмою у лікарні. Первинна перевірка не виявила в крові дівчини-водія алкоголю.

Також раніше повідомлялося, що з'явилася провокаційна інформація про те, що винуватець кривавої аварії на Сумській у Харкові Геннадій Дронов може опинитися на волі. Цікаво, що в резонансну справу по даній аварії, в результаті якої загинули 6 людей і ще п'ятеро отримали важкі травми, може втрутитися президент України Петро Порошенко.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що трагічно відома автоледі Олена Зайцева не буде сидіти 10 років за гратами, всупереч справедливим очікуванням родичів жертв кривавого ДТП у Харкові. Їй, а також другого винуватця катастрофи, Геннадію Дронову, істотно скоротили тюремний термін, передає видання Политека. Про зміни у судовому рішенні і про своєму особистому погляді на вирок Зайцевій розповідає адвокат "мавпи з гранатою" Юлія Козир.

Нагадаємо, родичі жертв ДТП у Харкові притиснуть до стінки дружків Зайцевої.

Як повідомляв Знай.uа, на Київщині поліція затримала п'яного слідчого ДБР: на ногах не тримався, а за кермо сів.

Знай.uа писав, обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу: нардепи допомогли.