Постраждалі в результаті кривавої аварії на вулиці Сумській в Харькові визначилися, що про підозрювані повинні понести покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням правозахисниці потерпілих Лариси Матвєєвої в соцмережі Facebook, пише портал "Політека".

"Я погоджувала дане питання з потерпілими, інтереси яких представляю. Їх думка зводилася до того, що якщо б можна було дати Зайцевій довічне, а Дронову 10 років, ми б про це говорили, але за законом 10 років — максимальний термін для цієї статті, тому ми просили 10 років кожному, саме через тяжкість наслідків, особливо для моїх потерпілих", – заявила Матвєєва.

Зайцева

За словами адвоката, деякі потерпілі все ж сказали, що 10 років Дронову багато, але проти 10 років Зайцевій не заперечував ніхто.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Зайцева та Дронов

Варто нагадати, що Зайцевій та Дронову загрожує 10 років в'язниці. Таке покарання вимагають потерпілі у смертельній ДТП в 2017 році. Про це стало зрозуміло зі слів адвоката Лариси Матвєєвої в Facebook. Адвокат каже, що 10 років – максимально можливий термін для статті, за якою звинувачують винуватці аварії. Спочатку потерпілі просили 10 років для Дронова і довічне для Олени Зайцевої, але це незаконно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 13 лютого, у Києві на Столичному шосе сталася масштабна аварія. Вантажний автомобіль "МАЗ" зніс з мосту снігоприбиральну техніку. ДТП сталася близько 07:00. Як стало відомо, в результаті ДТП, водія трактора "Київавтодору" забрала карета швидкої допомоги.

За даними джерела, обидва транспортні засоби рухалися у напрямку в бік Південного мосту. За попередньою інформацією, "МАЗ" їхав на високій швидкості, не встиг загальмувати і в'їхав у трактор "Київавтодору".

Нагадаємо, резонансна справа Зайцевої набирає обертів: "обом по 10 років".

Як повідомляв Знай.uа у скандальній справі Зайцевої та Дронова адвокати перевернули все, план захисту спрацював: подробиці.

Знай.uа писав, заміжня жінка влаштувала еротичний показ біля школи: діти відверталися, чоловіки сміялися.