Популярний мобільний оператор Vodafone Україна знову заявив про підвищення тарифів. Так, зміняться умови тарифної лінійки Vodafone SuperNet і пакета Family Plus.

Про це користувачам повідомляють по смс.

Зміни торкнутися Vodafone SuperNet з 22 березня 2019 та пакету Family Plus з 15 березня. Користувачі мережі обурені подорожчанням тарифів, яке відбувається практично кожен місяць.

Клієнти відзначають, що їх, без згоди, переводять на більш дорогі тарифи з інтернетом, який багатьом не потрібен. Подорожчання відбувається, але при цьому якість послуг залишається на колишньому рівні.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Всі свої думки обурені українці без прикрас висловлюють на форумах, хоча і відзначають, що чесні коментарі часто пропадають і тим самим рейтинг компанії стає вище, хоча вони, на думку деяких клієнтів, не заслуговують більше одиниці.

Раніше в компанії Vodafone відзначили, що компанія піднімає вартість послуг. Тому вже з 15 лютого пакет послуг оператора Vodafone Unlim 3Г подорожчав з 65 гривень до 75. Більш того Vodafone Unlim 3G Plus зросла зі 100 гривень до 125.

Раніше повідомлялося, що у компанії "Київстар" спостерігається зниження абонентської бази на 0,5%, що може говорити про зниження потреби у використанні абонентами декількох SIM-карт одночасно.

Нагадаємо, слідом за Kyivstar, Lifecell і Vodafone піднімають тарифи. Найбільші оператори мобільного зв'язку Kyivstar, Lifecell і Vodafone піднімають тарифи.

Як повідомляв Знай. ua, з'явилася інформація про подорожчання комунальних тарифів та послуг. Українці тепер платять за комуналку в рази більше, НБУ все порахував, цифри приголомшують.

Знай. ua писав, що мільйони українців відмовилися від Kyivstar. Вартість послуг постійно зростає, а якість, навпаки, падає на "дно".