Три найбільших українських мобільних оператори – Vodafone, Lifecell і "Київстар", які підвищують вартість своїх послуг.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, у компанії Vodafone зазначили, що компанія піднімає вартість послуг. Відтак вже з 15 лютого пакет послуг оператора Vodafone Unlim 3Г здорожчав з 65 гривень до 75. Більше того Vodafone Unlim 3G Plus зросла зі 100 гривень до 125.

Крім того інший мобільний оператор Lifecell ще з 5 лютого закрив відразу 4 своїх тарифних планів. Серед яких - 3G Гаджет", "3G+Гаджет", "3G+Гаджет 2017", "life 🙂 Online". Відомо, що абоненти, які користувались вказаними тарифиними планами перейшли автоматично на тариф "Гаджет".

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

У свою чергу у "Київстар" пояснили, 0що починаючи з 21 лютого по 15 квітня ліквідують певні тарифні плани та інтернет-пакети.

Разом з тим варто відзначити, що зкожним роком власників домашніх телефонів стає все менше. Українці масово відмовляються від популярної колись послуги.

Від початку року кількість абонентів телекомунікаційного зв'язку скоротилася на 14% у містах та на 20% - у селах.

Зараз домашній телефон мають 5,5 мільйона українських родин у містах та 660 тисяч у сільській місцевості.

Така тенденція спостерігається через перехід до мобільного зв'язку, де можна обрати більш вигідні тарифи, тому українцям немає сенсу переплачувати ще й за стаціонарний телефон. Додамо, "Укртелеком" підвищив тарифи на свої послуги на 7-15%.

Крім того варто відзначити, що в Україні визначили найшвидші інтернет-провайдер. Дані опублікувала французька компанія nPerf. Вона дослідила 9 найбільших провайдерів країни.

За результатами тестів французької компанії найвищі показники продемонструвала мережа Lanet (download - 64,82 МТІС / с, upload - 66,17 Мбіт / с; затримка - 25,88 мілісекунд).

Варто зазначити, що провайдер Lanet вперше потрапив у список для тестування. І кількість замірів в цій мережі не перевищила 5%. Це свідчить про те, що таким провайдером користується невелика кількість людей. Подібний висновок справедливо і по відношення ще до двох компаній, "Тріолан" і "Фрінет" (О3).

Нагадаємо, найпопулярніший провайдер в Україні підніме тарифи.

Як повідомляв "Знай.ua", Facebook вклала сотні тисяч в штучний інтелект.

Також "Знай.ua" писав, що Instagram потішив користувачів новою функцією.

Три провідні мобільні оператори заплатили за 4G