У віці 65 років помер відомий актор, народний артист України Сергій Романюк. Про це передає Clutch.

Знаменитий артист загинув 3 березня у Івано-Франківську. Про це на на особистій сторінці у Facebook повідомила актриса Віта Чигрина.

"Сьогодні помер Сергій Дмитрович Романюк. Добрий, простий, відкритий. Для мене було честю працювати з ним у Київському театрі. "Ти актриса, не сумнівайся. Я наших одразу бачу!" – шепнув мені великий Артист просто і по-батьківськи. Світла пам'ять, Сергій Дмитрович. Вчитель і Людина. Я завжди буду пам'ятати Вас", – написала Чигрина.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Точна причина смерті актора не розголошується, але відомо, що він тривалий час боровся з серйозною хворобою.

Сергій Романюк за свою довгу кар'єру знявся в 40 фільмах і серіалах. Серед них такі легендарні картини, як "День народження Буржуя", "Роксолана", "Чорна рада". Однією з останніх стала роль у фільмі "Левіафан" російського режисера Андрія Звягінцева, який отримав номінацію на Оскар.

Раніше повідомлялося, що помер відомий композитор і народний артист України Лев Колодуб. Професор Національної музичної академії України імені Чайковського пішов з життя 23 лютого у віці 88 років.

Про це повідомили в Національній музичній академії ім. Чайковського.

"Ректорат, Вчена рада, колектив Національної музичної академії ім. Чайковського висловлюють співчуття рідним, близьким, колегам та учням покійного", - йдеться у повідомленні Національної музичної академії ім. Чайковського.

Лев Колодуб також був відомим українським композитором, педагогом, музично-громадським діячем і професором Національної музичної академії ім. Чайковського.

Нагадаємо, знаменитий актор трагічно помер у 30 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер король голлівудських мюзиклів.

Також Знай.uа писав, культовый стендап-комік покінчив з собою.