Зеленський-президент переполошив західні ЗМІ

Комік Володимир Зеленський, який зіграв роль вчителя, а потім несподівано став президентом, в даний момент й справді намітив у глави держави, і судячи з соцопитувань – у нього є всі шанси. В історії України саме Зеленському належить найкреативніша президентська кампанія.

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Показати ще

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО, а разом з нею стартувала "кампанія нервових зривів" у випускників та їх батьків. ЗНО на 200 – хоча і звучить недосяжно, втім це цілком реально. Кольорові маркери, наклейки з головними правилами, самодисципліна, або все ж репетитор? Випускники, які в попередні роки за незалежне зовнішнє тестування отримали максимально можливі бали, розповіли, як організувати свою підготовку.

Кому не підвищать пенсію з 1 березня

З 1 березня пенсії в Україні проіндексовано більше ніж 8 мільйонам людей. Але під індексацію потрапили не всі. Про це стало зрозуміло зі слів головного виконавчого директора Української федерації страхування, керівника Інституту цивільних свобод Галини Третьякової.

Курс валют на 2 березня: долар і євро вирішили помститися гривні

Національний банк України (НБУ) на 4 березня 2019 року встановив офіційний курс на рівні 26,86 грн/долар, що на 1 копійку вище в порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора. Офіційний курс гривні до долара на 4 березня встановлено на такому рівні: 2686,2244 гривень за 100 доларів (+0,3079 гривень).

У Польщі автобус з українцями скотився у прірву

У Польщі автобус з українцями потрапив в жахливу ДТП з вантажівкою. Інцидент, за даними каналу tvn24. стався в населеному пункті Тур в Лодзькому воєводстві. Автобус сполученням Київ-Свіноуйсьце потрапив в аварію, яка стала смертельною для водія. Ще двоє людей госпіталізовано.