В інтернеті з'явилася фотографія, на якій чітко видно, на що бойовики перетворили окупований Донбас. Знімки змушують серйозно задуматися.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Twitter користувача під ім'ям hochu_domoy.

"Донецьк, вже в центрі спотворюють дерева…", — підписав знімок блогер.

"Школа 48 (б-ца Вишневського) всю завалено спиляними деревами… бруд страшний…деякі придурки примудряються сміття туди ж складувати. Позпилювали ще місяць тому… картина гнітюча особливо коли ще й біля школи … бардак міцнішає… як же все це вже набридло", — написала Анна Біленко, її коментар публікує блогер.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Варто нагадати, що з Донбасу прийшли дуже погані новини. З'явилася інформація, що путінські головорізи з так званої "ЛНР" заявили про захоплення військового ЗСУ. Про це пише одне з видань, яке контролюється бойовиками. Представник "народної міліції" "ЛНР" Андрій Марочко заявив, що український військовий був у складі "диверсійної групи", яка нібито у складі 10 людей намагалася пройти в районі населеного пункту Золоте.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії було виявлено повішеним бойовика, який розстрілював мирне населення Донбасу. Його смерть констатували на момент 26 лютого 2019 року. Зараз вже відомо, що подія сталася в Краснодарському краї Росії, де останнім часом почастішали випадки "раптових" смертей колишніх бойовиків, які воювали проти України на Донбасі.

Нагадаємо, на Донбасі окупанти підірвали канал, сидять без води і лають поганих українців.

Як повідомляв Знай.uа Клімкін заговорив про мир з Росією: у них забрали все.

Знай.uа писав, снайпер ЗСУ поклав відомого бойовика одним пострілом: фото.