Повітря на окупованих територіях Донецької та Луганської області, ймовірно, насичене хорошими психоактивними речовинами. А може, війна безнадійно скалічила психіку тамтешніх розвідників, а заодне й журналістів. Іншого пояснення немає новому фейку так званої "ДНР". Там придумали, що на території прибули "британські фашисти", щоб отруїти місцевих жителів за те, що вони говорять російською мовою.

Про шизофренічний фейк написав у своєму твіттері блогер Necro Mancer. Нібито розвідка терористів повідомила про те, що в штаб 72-ї бригади в Артемівську приїхали військові з Туманного Альбіону, щоб організувати химатаку.

"Підступні британські фашисти з Туманного Альбіону хочуть отруїти мирних жителів Донбасу тільки за те, що вони говорять рідною російською мовою", прокоментував блогер черговий фейк від т. зв. "Міністерства інформації "ДНР".

Як повідомляв портал "Знай.uа", маніяки Путіна заборонили мобільний зв'язок в окупованому Донецьку.

На окупованих територіях Донецької області зафіксовані проблеми з мобільним зв'язком, знову пропав сигнал оператора Vodafone.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Про це повідомляють підконтрольні окупантам ЗМІ.

"Зв'язок мобільного оператора Vodafone виявилася повністю недоступною на території "ДНР" через пошкодження на лінії зв'язку", - йдеться в заяві так званого "міністерства зв'язку "ДНР".

Окупанти запевняють, що знайти місце, де сталося пошкодження лінії, зараз важко із-за складних погодних умов. І самі ж визнають, що єдиний український оператор, який тепер пов'язує близьких людей, що проживають по різні сторони лінії розмежування працює з перебоями.

Нагадаємо, селищі Біле, розташованому в окупованій частині Луганської області, живеться не солодко.

Раніше Знай.uа писав про те, що в одному з населених пунктів на території окупованої Донецької області стався вибух.

Знай.uа повідомляв, що українські військові ліквідували на Донбасі ще двох терористів "ДНР".

Нагадаємо, "Новоросії не вийшло, приберемо повністю" – ватажок терористів Пушилин націлився лизати чоботи Путіну.

Ватажок бойовиків так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив, що "межі" і "митниці" між територіями, контрольованими бандформуваннями, приберуть.

"Можна говорити про єдиний Донбасі, але так вже вийшло в 14-му році, що він розділився на дві республіки. Не вийшла відразу "Новоросія", про це теж треба говорити прямо. Зараз злиття не вийде через важливу причину - це мінські угоди", - говорить Пушилін.