У Київському районному суді Харкова не всі змогли дочекатися вердикту судді, який оголошували Олені Зайцевій та Геннадію Дронову - учасникам смертельного ДТП. Дівчина сказала, що почуває себе недобре, після чого її вивели із залу конвоїри. В цей час Дронов сидів в скляному "акваріумі".

Вирок оголошували більше години. За цей час в задушливому, тісному залі стало погано не тільки підсудній, але і одному з відеооператорів. Це не змусило суддю зробити перерву для провітрювання приміщення.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Станом на 15.30 суддя Віктор Попрас оголосив підсумки експертизи. Він заявив, що провину обох підсудних - і Зайцевої, і Дронова встановлено. Прокурори попросили однакового покарання для обох обвинувачених, але останнє слово залишається за суддею.

Нагадаємо, що в Київському райсуді Харкова оголошують вирок у справі про ДТП на Сумській у Харкові. Дронову і Зайцевій дали максимальний термін - 10 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Показати ще

Звинувачення просило для Зайцевої та Дронова максимальне покарання за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України: по 10 років в'язниці. У свою чергу, захист Дронова просить суд визнати його невинним, а адвокати Зайцевої - врахувати пом'якшувальні обставини.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

8 жовтня 2017 в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення "Лексуса" 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля "Фольксваген Туарег", за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення "Лексус" вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. В результаті ДТП на місці події загинули п'ять людей, ще шестеро потрапили до лікарні.

Нагадаємо, Дронов зробив гучну визнання у справі Зайцевої.

Як повідомляв "Знай.uа", 26 лютого в Київському суді Харкова відбудеться підсумкове засідання у справі про ДТП останніх років.

Також "Знай.uа" писав, що Зайцева у всьому зізналася і готова нести покарання.