Уже через декілька тижнів українці зможуть отримати субсидію готівкою – виплата "живих" грошей почнеться в березні. Всі громадяни, які подали документи на субсидію, починаючи з січня 2019 року, отримають готівкові кошти на оплату газу, опалення, електроенергії, води і твердого палива. Звичайно, лише за умови, що субсидія або пільга була призначена.

З 12 березня громадяни непенсійних віку, яким призначили субсидію, зможуть отримати її в готівковій формі через платіжну систему "Швидка копійка" у відділенні Ощадбанку, повідомляє "Хвиля", посилаючись на інформацію прес-служби уряду.

"Громадяни непенсійних віку з 12 березня будуть отримувати першу субсидію грошовим переказом через платіжну систему« Швидка копійка ». Для цього необхідно звернутися в будь-яке відділення Ощадбанку з паспортом та ідентифікаційним кодом. Також всім субсідіантам надішлють на адресу проживання персональне повідомлення з роз'ясненням про розмір субсидії, за що нараховано субсидію і як її отримати "живими» коштами", ​​- деться в повідомленні.

Пенсіонери отримають суму нарахованої субсидії в день отримання пенсії (це з 4 по 25 березня) на існуючі пенсійні картки або готівкою через поштові відділення чи кур'єром Укрпошти додому.

Нагадаємо, громадяни не пенсійного віку, яким призначили субсидію, зможуть отримати її з 12 березня у найближчому відділенні "Ощадбанку" за пред’явленням паспорту та ідентифікаційного коду.

Головне, щоб "жив"і гроші люди платили за призначенням, бо за борги обіцяють субсидію скасувати.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

В Кабміні пояснили, що якщо станом на травень 2019 року, у домогосподарства буде прострочена понад місяць заборгованість за послуги понад 340 гривень, субсидію на новий період 2019-2020 років не призначатимуть.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розказали, скільки реально можна зекономити на субсидіях.

Також Знай.ua писав, куди ми переказуємо кошти за газ, світло та воду.