Постраждалі та родичі загиблих в кривавій ДТП на Сумській у Харкові, в результаті якої загинули 6 людей, заявили, що вважають провину Зайцевої значно істотніше, ніж іншого підсудного у цій справі Геннадія Дронова.

Про це стало відомо завдяки озвученими на судових дебатах думкам учасників резонансної справи, пише "Обозреватель".

Так, потерпіла Оксана Нестеренко заявила, що не вірить у каяття Зайцевої, і вважає, що вина Дронова в цій аварії не відповідає тому покаранню, яке вимагає для нього прокуратура (10 років ув'язнення).

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нестеренко та її захисник Олександр Дрижанов вважають, що покарання для Дронова повинно бути м'якше, ніж для Зайцевої, так як вина дівчини більше. Зазначається, що до цієї думки приєдналися й інші постраждалі.

Нестеренко також розповіла, що ДТП серйозно вплинула на здоров'я її батька, який помер від онкології. "Цей процес є показовим, і ми чекаємо справедливого вироку на нашу користь", – резюмувала вона.

Варто нагадати, що вже давно можна було б встановити, чи була винуватиця кривавої ДТП у Харкові Олена Зайцева під дією наркотиків, якби не саботаж слідчих і не цинічні маніпуляції родичів сумно відомої автоледі. Про це заявив директор Держустанови "Центр психічного здоров'я і моніторингу наркотиків і алкоголю" Сергій Шума.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями в Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумській, за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Мати однієї з жертв смертельної аварії в Харкові виступила з гучною заявою, пообіцявши, що ніколи не пробачить ту, яка опинилася на лаві підсудних.

Нагадаємо, у Києві підлітки облюбували нову смертельну гру: екстрим, швидкість, мета - вижити.

Як повідомляв Знай.uа спиртовоз перекинувся на кордоні: кмітливі росіяни миттєво зорієнтувалися й стали зірками мережі.

Знай.uа писав, в Києві сталася серйозна ДТП з дитиною, зіткнулися дві іномарки: одна влетіла в дерево, інша - в стовп.