28-річна уманчанка Світлана Музика отримала опік рогівки лівого ока і втратила зір на 35% через невдалу косметичну процедуру.

Про це повідомляє місцеве видання.

Варто відзначити, що дівчина відкрито звинувачує у втраті зору місцевого майстра татуажу Анжелу Войцеховську.

"Я раніше ходила до неї, вона мені робила бровки. Вийшло все дуже добре, майстер вона дійсно хороша. А 11 січня я вирішила піти до неї на процедуру нанесення стрілок. Коли Анжела нанесла анестетик, то згадала, що не зробила фото"до", попросила, щоб я відкрила очі, і препарат потрапив в ліве око. Мені стало боляче, але майстер запевнила, що це безпечно і нічого страшного в цьому немає", - розповіла уманчанка.

Проте вже через кілька годин дівчина відчула біль та поколювання в оці, куди потрапив хімічний засіб. Вже на наступний день дівчина пішла в аптеку та придбала каплі для очей, адже з самого ранку нічого не бачила та фактично осліпла.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Якщо я в неділю ще бачила, то в понеділок я вже наосліп пішла до офтальмолога на прийом. Око так пекло, що я без черги зайшла в кабінет. Лікар відразу ж сказав, що у мене опік II або III ступеня, і це не механічне ушкодження, а хімічне. я була змушена лягти в лікарню, там я провела тиждень, але краще не ставало".

Світлана зателефонувала майстру, пояснила ситуацію, і Анжела Войцехівська обіцяла оплатити лікування, якщо доведеться звертатися до лікаря. Коли Світлана зібрала чеки і попросила повернути кошти в сумі 3200 гривень, майстер відповіла, що це багато і вона вже згодна повернути половину.

Більше того у подальшому постраждалій довелось звертатись до профільного Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В. П. Філатова що в Одесі. Там вона провела ще 10 днів.

"Лікування було дуже болючим. Я отримувала по кілька уколів три рази в день, і кожен раз очі нестерпно боліли ще годину. Я навіть не знаю, як передати, що я перенесла", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, дівчина цілих 11 років навіть не підозрювала, що її проблеми зі слухом пов'язані не з хворобою, а з таємничим предметом.

Як повідомляв "Знай.ua", вчені знайшли ліки для безпечного сексу.

Також "Знай.ua" писав, що важкохворого Оззі Осборна госпіталізували прямо зі сцени.

Небезпечна косметика: чи існує альтернатива