В Україні знову починається короткочасний період похмурої і сніжної погоди, яка може сподобається хіба що мазохістам, пінгвінам або вікінгам. В деяких областях України вдасться уникнути снігового апокаліпсису, передає Gismeteo.

Синоптики повідомляють, що снігопади припиняться вже в ніч на 7 лютого і наступний день буде похмурим, але без опадів. Туман, місцями ожеледь, за прогнозами синоптиків, очікується в центральних, південних і східних областей. За прогнозами синоптиків, на дорогах, крім південних областей, місцями буде ожеледь. Вітер північний та північно-західний, 5-10 м/с.

На більшій частині материкової України вдень очікується від 0 до +5 тепла, в ніч з середи на четвер - похолодання від -1 до -5 градусів морозу. У Криму очікується від +7 до +12 градусів тепла. У Карпатах вдень, 6 лютого, стовпчики термометрів покажуть від 0 до + 4 тепла, вночі температура знизиться до -3-5 морозу.

На заході України вдень очікується від 0 до +4 градусів тепла, вночі на термометрах очікується від -3 до -5 морозу, а у Львівській та Волинській областях у ніч на 7 лютого буде від -1 до -3 градусів морозу.

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Перед цим був інший прогноз погоди, якому хочеться вірити набагато більше – ми писали, що снігопади скасовуються, нас чекає теплий, майже весняний лютий. Залишилося просто трохи потерпіти.

Метеорологічні дані свідчать, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. Температура повітря коливатиметься в межах від +2 до -9, сильних опадів не передбачається. На більшості території України буде хмарно.

Нагадаємо, Києві оголосили другий, помаранчевий рівень небезпеки. Це пов'язано з густим туманом, оповив столицю України.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у найближчі дні в Україні спостерігатиметься ожеледиця, мокрий сніг і дощ. Понеділок на більшій частині території України - туман.

Знай.uа писав про те, що синоптики розповіли про погоду на лютий, після тимчасового потепління в Україну знову йдуть морози і снігопади.

Гідрометцентр навіть випустив штормове попередження на 6 лютого. Це не жарти.

Нагадаємо, на київських Дорогожичах все ще гірше: там, крім погодної катастрофи, ще й прорвало трубу.