Суд дозволив скандальному екс-главі Державної фіскальної служби Мирославу Продану зняти електронний браслет та виїздити за кордон, попри попередні заборони.

суд

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Facebook.

У повідомленні йдеться, що Солом'янський райсуд Києва дозволив зняти електронний браслет з колишнього в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, який підозрюється у незаконному збагаченні, а також дозволив йому не здавати закордонний паспорт.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Відповідне рішення було прийнято у понеділок, 4 лютого. За результатами розгляду клопотання прокурорів САП суд частково продовжив строк дії процесуальних обов’язків Продану.

"Задовольняючи клопотання частково та визнаючи обґрунтованість підозри й наявність передбачених ст. 177 КПК України ризиків, слідчий суддя всупереч позиції прокурорів, відмовив у продовженні обов’язків носити електронний засіб контролю та здати на зберігання документ для виїзду за кордон", - йдеться у повідомленні.

"Фактично судом надано можливість підозрюваному безконтрольно пересуватись та виїздити за кордон", - наголосили у САП.

В антикорупційній прокуратурі додали, що мотиви прийнятого рішення наразі невідомі та зазначили, що рішення слідчого судді оскарженню не підлягає.

суд

Нагадаємо, правоохоронці досі не виконали рішення суду про застосування до екс-очільника Державної фіскальної служби Мирослава Продана електронного браслету.

Мирослав Продан

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишньому голові Державної фіскальної служби України Мирославу Продану Солом'янський суд столиці обрав захід у вигляді взяття на поруки.

Мирослав Продан

Варто зазначити, що Продану при цьому заборонено змінювати місце проживання, і тепер йому доведеться пересуватися з електронним браслетом.

Також Знай.ua писав про те, що 4 грудня 2018 року Солом’янський районний суд м. Києва відпустив екс-виконуючого обов`язки Голови Державної фіскальної служби України Мирослава Продана, якого правоохоронні органи підозрюють у незаконному збагаченні, на поруки.