Популярна італійська авіакомпанія Ernest Airlines в цьому році планує відкрити нові напрямки з Києва до Тирану, Рима та Генуї.

Цю інформацію повідомили у прес-службі міжнародного аеропорту "Київ", передає "ХВИЛЯ".

"Мережа Ernest стрімко розвивається за напрямами між Італією, Албанією та Україною. Нові напрямки з аеропорту "Київ" (Жуляни) будуть виконуватися в Тирану, Риму й Геную". йдеться в повідомленні

Як розповіли в Ernest Airlines, компанія одержала свій перший літак А320СЕО економ-класу на 180 місць від Airbus за договором лізингу. Він став третім з 20 літаків Airbus A320, які поповнять флот Ernest Airlines до 2025 року.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"В наступному році італійська лоукост-компанія планує поповнити свій флот п'ятьма новими A320, і ще чотири повинні надійти в 2020 році. І це ще не все, Ernest Airlines буде першою італійською авіакомпанією, яка отримає A320NEO. Він буде частиною флоту в лютому 2020 року". розповіли в аеропорту

Ernest Airlines почала літати у Львів з 20 жовтня 2017 року, запустивши рейс зі Львова в Мілан (Бергамо). У грудні 2017 року авіакомпанія почала польоти до Венеції і Неаполя, а з 22 червня 2018 розширила географію польотів до Мілана (Мальпенса) і Рима (Ф'юмічіно). З 21 січня компанія відмінила рейси зі Львова до Венеції і Мілана (Мальпенса).

Ernest Airlines також планує з березня запустити регулярні рейси з Харкова в Рим і Мілан.

Нагадаємо, в березні 2019 року з міжнародного аеропорту "Харків" можна напряму дістатися до столиці Італії – міста Рим. Крім того, з'явиться повідомлення з ще одним великим італійським містом – Міланом.

Рейси буде здійснювати авіакомпанія Ernest Airlines. У період з 12 березня до 4 квітня літаки будуть курсувати три рази на тиждень – по вівторках, четвергах і неділях. Після цього – тільки по вівторках та четвергах.

Раніше "Знай.uа" писав про нові рейси з України, які запустяться в 2019 році.

А також про те, як подорожувати без знання англійської мови.

Нагадаємо, на яких сервісах і сайтах шукати житло в подорож.